Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Πως σε επηρεάζει η έκλειψη της 25ης Ιανουαρίου;

Οι εκλείψεις ήταν από τα προϊστορικά χρόνια, σημάδια αλλαγής και εξέλιξης. Οι επιπτώσεις κάθε έκλειψης σε όλα τα επίπεδα εμφανίζονται πολλούς μήνες μετά την εκδήλωσή της, επιτρέποντάς μας να ξεπεράσουμε τους δεσμούς με το παρελθόν και να ανοίξουμε την πόρτα στο καινούργιο.
Η πρώτη έκλειψη του 2009, είναι μια έκλειψη Ηλίου που θα εκδηλωθεί στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 25 Ιανουαρίου. Με τον Ήλιο, τον Βόρειο Δεσμό και τον Δία σ' αυτό το συλλογικό ζώδιο είναι αναπόφευκτο να στραφούμε σε υψηλότερα ιδανικά, ακόμα κι αν δεν το είχαμε σκεφτεί ποτέ μέχρι τώρα. Είναι η στιγμή να θέσουμε ένα τέλος στην απομόνωση και να πούμε "ναι" στην ομαδική προσπάθεια.
Η συλλογική προσπάθεια -είτε μιλάμε για υποθέσεις της καρδιάς είτε για περισσότερο χρόνο με φίλους- θα μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε και να να πετύχουμε τους στόχους μας. Η συμμετοχή του Δία σ' αυτή την έκλειψη ξυπνάει τον ενθουσιασμό και αυξάνει τις προσδοκίες.
Ωστόσο, η έκλειψη του Ιανουαρίου θα έχει και κάποιες επιμέρους επιδράσεις για κάθε ζώδιο χωριστά:

Κριός:
Η έκλειψη του Ιανουαρίου προς το τέλος της, σας δίνει μια μοναδική ευκαιρία. Νιώθετε σαν να βρίσκεστε στα ουράνια, ενώ η καλή υγεία, η αισιοδοξία και η ενεργητικότητα σας βοηθάνε να προωθήσετε τους στόχους σας με επιτυχία. Η μεγάλη κινητικότητα σε κοινωνικό επίπεδο και οι νέες φιλίες φέρνουν και μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας. Συμβουλή: μην αφήσετε τις μικροαναποδιές να σας απομακρύνουν απ' τους σημαντικούς στόχους σας.

Ταύρος:
Μια νέα ενόραση και αντίληψη των ορμών και των επιθυμιών σας θα σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε ότι δεν εκμεταλλεύεστε πλήρως το δυναμικό που κρύβετε μέσα σας. Τώρα είστε πιο αποφασισμένοι να ενδώσετε στις εμπειρίες που θα σας κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Η ένταση των σχέσεων και των εμπειριών σας μπορεί να είναι συγκλονιστική. Αν πρόκειται για τα πρώτα σας βήματα στην σφαίρα της πνευματικότητας, ίσως χρειαστείτε κάποιον να σας στηρίξει σ' αυτή την φωτισμένη φάση.

Δίδυμοι:
Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, αυτή η έκλειψη θα σας δημιουργήσει μια διάθεση για ανεξαρτησία και ελευθερία από τους περιορισμούς, πιέσεις και ανησυχίες. Τα ταξίδια και οι σπουδές θα σας κρατούν σε εγρήγορση τους επόμενους έξι μήνες και θα σας ενθαρρύνουν να διευρύνετε τους ορίζοντες και τις δραστηριότητές σας. Κάθε προσπάθεια βελτίωσης μέσω της εκπαίδευσης και των ταξιδιών θα σας φέρει και περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Καρκίνος:
Η γνώση που αποκομίζετε από την εμπειρία και η νέα αντίληψη που αποκτάτε τώρα, σας βοηθούν να ξεπεράσετε κάθε προηγούμενη απογοήτευση. Νιώθετε πνευματικά έτοιμοι να χειριστείτε κάθε μελλοντικό πρόβλημα. Είναι σαν να έχετε μόλις βγάλει τα ροζ γυαλιά σας και να είστε έτοιμοι να δεχτείτε όσα αρνηθήκατε στο παρελθόν. Θα πάρετε μια πιο υπεύθυνη και προνοητική στάση σε σχέση με τα οικονομικά και επενδυτικά θέματα.

Λέων:
Στους επόμενους μήνες θα δείτε μεγάλες αλλαγές στις στενές σας σχέσεις. Δεν είστε ακόμη έτοιμοι ν' αποκαλύψετε τις ιδέες σας. Ωστόσο έχετε εμπιστοσύνη στα σχέδια σας και διαθέτετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το μέλλον. Δεν θα αφήσετε κανέναν να γίνει εμπόδιο στους στόχους σας. Η σκληρή δουλειά και οι θυσίες που θα χρειαστούν δεν θα σας πτοήσουν, καθώς είστε ήδη κατάλληλα προετοιμασμένοι.

Παρθένος:
Υπέροχες συγκυρίες εμφανίζονται στη ζωή σας, γεμίζοντάς σας με ενθουσιασμό όλους τους επόμενους μήνες. Όλα δείχνουν ότι θα έχετε κάποιες σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας. Θέλετε να αποδείξετε την αξία σας και τις ικανότητές σας, αλλά η επιθυμία σας για επιτυχία ίσως επιβαρύνει την υγεία σας. Για να μπορέσετε να δώσετε πραγματική ώθηση και στην καριέρα σας, πρέπει να εντάξετε τη χαλάρωση και το διαλογισμό στην καθημερινή ρουτίνα σας Έτσι θα εξασφαλίσετε ότι η υγεία σας δεν θα γίνει εμπόδιο στην πρόοδό σας.

Ζυγός:
Καθώς ξεκινάτε ένα καινούργιο και ενδιαφέρον κεφάλαιο της ζωής σας, εμφανίζονται νέες ευκαιρίες για διασκέδαση και δημιουργία. Ως προς τον έρωτα, απολαμβάνετε μυθιστορηματικές σεξουαλικές εμπειρίες με μεθυστικό ενθουσιασμό. Είστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι και οι άλλοι σας βρίσκουν απίστευτα χαρισματικό. Να είστε προετοιμασμένοι για νέους και συγκλονιστικούς συναισθηματικούς δεσμούς, αλλά να θυμάστε ότι αναπόφευκτα θα αντιμετωπίσετε και σημαντική αναστάτωση.

Σκορπιός:
Η έκλειψη του Ιανουαρίου θα σας προσφέρει νέες ευκαιρίες που θα μεταμορφώσουν την οικογενειακή σας ζωή. Είστε αποφασισμένο και θα έχετε την ενεργητικότητα να προωθήσετε τους προσωπικούς σας στόχους. Σκοπός σας είναι να ξεκαθαρίσετε κάποιους τομείς της ζωής σας για να μπορέσετε να πετύχετε. Ήδη ξέρετε καλά ότι για να μπορέσετε να προοδεύσετε πρέπει πρώτα τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες και να μαζέψετε τα λουριά.

Τοξότης:
Το θέμα των επόμενων μηνών είναι η επικοινωνία: νιώθετε την ανάγκη να κυκλοφορήσετε, να κοινωνικοποιηθείτε και να γνωρίσετε νέα πρόσωπα. Δεν χρειάζετε να πάτε μακριά, αφού γύρω σας υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα. Κάντε νέους φίλους, ξαναβρείτε τους παλιούς, δοκιμάστε κάτι διαφορετικό και καινούργιο. Μην αφήσετε τις αρνητικές προσδοκίες και την έλλειψη πίστης να σας εμποδίσουν. Η επιτυχία θα έρθει με θετική σκέψη και ενεργητική συμπεριφορά.

Αιγόκερως:
Νέα ξεκινήματα επιφυλάσσονται για σας, αλλά είναι απαραίτητο για την ψυχική σας ηρεμία να συμμαζέψετε τις οικονομικές εκκρεμότητες των προηγούμενων μηνών. Αρχίστε το 2009 σε μια νέα σελίδα, προχωρώντας σε ένα νέο μέλλον με περισσότερη ηρεμία και ασφάλεια. Μην αφήσετε την αδιαφορία και την αδράνεια να σας προξενήσουν προβλήματα. Μια προνοητική στάση θα αποφέρει αργά, αλλά σημαντικά οφέλη.

Υδροχόος:
Έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και... παραδόξως νιώθετε αισιόδοξοι. Μπαίνετε σε μια καινούργια και πιο θετική φάση κι αυτό έχει σχέση με το χαρούμενο και επεκτατικό πνεύμα που σας περιβάλλει. Η αναπτυγμένη διαίσθηση σας, σας βοηθάει να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τις ευκαιρίες που εμφανίζονται μπροστά σας, ενώ ο κοινωνικός σας κύκλος γίνεται όλο και πιο φωτεινός.

Ιχθύες:
Η έκλειψη εκδηλώνεται στον πιο προσωπικό τομέα του ωροσκοπίου σας. Η ψυχοδυναμική σας ευαισθησία αυξάνεται καθώς ξεκλειδώνονται οι πόρτες του ασυνείδητου σας. Μέσα στους επόμενους μήνες θα συνειδητοποιήσετε το πραγματικό πνευματικό δυναμικό σας. Τα όνειρα, τα οράματα και οι ενστικτώδης ευαισθησία σας, σας φέρνουν σε επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο. Είναι η ιδανική στιγμή για να εξερευνήσετε νέους πνευματικούς χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου