Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

Αγένεια και ακρίβεια στο εστιατόριο του camping TRITON II στην Πλάκα Δρεπάνου Ναυπλίου

Καλοκαίρι, διακοπές, θάλασσα, camping.
Μέχρι τώρα ήξερα ότι το camping είναι ένας τρόπος διακοπών που πολλοί το προτιμούν, άλλοι από άποψη (για να είναι κοντά στη φύση, να κάνουν τη ζωή τους διαφορετική από την καθημερινότητα των τοίχων, να μπορούν πιο εύκολα να γνωρίσουν ανθρώπους της ίδιας αντίληψης κλπ) και άλλοι για οικονομικούς λόγους γιατί οι διακοπές στο camping στοιχίζουν πιο φτηνά. Αυτά ήξερα εγώ, αν κάνω λάθος διόρθωσέ με. Δεν χάναμε δε ευκαιρία να επισκεφτούμε τα εστιατόρια των camping γιατί συνήθως έχουν χαμηλές τιμές.
Την περασμένη Κυριακή κάναμε μια εκδρομή στο Ναύπλιο. Αφού κάναμε μια περιήγηση στις παραλίες της περιοχής (το Τολό θύμιζε Ερμού παραμονές Χριστουγέννων,τόσο κόσμο είχε)
καταλήξαμε σε μια παραλία όχι την καλύτερη, την πιό ήσυχη.




Μετά το μπάνιο πηγαίνουμε στο εστιατόριο ενός camping της περιοχής.
Η υπεύθυνη εκμεταλευόμενη την μοναδικότητα του εστιατορίου της στην περιοχή δεν μας άφησε ούτε τον κατάλογο να διαβάσουμε για να παραγγείλουμε. Με χαρακτηριστική αγένεια μας είπε 2-3 έτοιμα φαγητά από τα οποία είμαστε υποχρεωμένοι κατά κάποιο τρόπο να παραγγείλουμε. Δε μπορώ να πω για τήν ποιότητα του φαγητού, ούτε για την ποσότητα. Εκείνο που έχω να πω είναι ότι μόλις ακουμπήσαμε τα πηρούνια μας κάτω
αμέσως ήρθε η αγενέστατη υπεύθυνη μας ρώτησε "ευγενικά" αν μας άρεσε το φαγητό και αν δε θέλαμε κάτι άλλο να μας φέρει το λογαριασμό. Η αλήθεια είναι ότι κόσμος πολύς περίμενε αλλά εμείς δεν είχαμε προλάβει να καταπιούμε την τελευταία μπουκιά μας.
Το κατάπιαμε κι αυτό μαζί με τη μπουκιά μας αλλά εκείνο που δεν κατάπιαμε είναι το σύνολο του λογαριασμού.
Η κυρία χρέωσε 1€ ανά άτομο μια λεπτή φέτα ψωμί, υποχρεωτικά ένα μπουκάλι νερό που δεν το ανοίξαμε, 0,01€ τον λογαριασμό (αυτό πρώτη φορά το συνάντησα) και άκουσον-άκουσον 3,5€ ναι 3,5€ το μπουκάλι τη μπύρα.
Θα μου πεις τώρα είναι ακριβή;
Ναι για εστιατόριο camping μου φαίνεται πάρα πολύ ακριβή. Εδώ σε πολυτελή ξενοδοχεία με ημιδιατροφή η τιμή που πληρώνεις τη μπύρα στην τραπεζαρία είναι πολύ φτηνότερη.
Και όταν ρωτήσαμε αυτή την κυρία για την τιμή μας απάντησε με ύφος "ναι, τόσο τις έχουμε".
Άντε τώρα να ξεγελαστείς με την παρέα και να αρχίσεις να πίνεις μπύρες.




Το εστιατόριο για να μη την πατήσετε είναι το TRITON II του ομώνυμου camping στην Πλάκα Δρεπάνου Ναυπλίου.
Αγένεια και ακρίβεια σε όλο της το μεγαλείο.

46 σχόλια:

  1. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ «ΚΑΛΟ ΚΑΜΠΙΝΚ» (ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ), ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΩΡΑΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ.
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
    ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΚ ΓΙΝΟΤΑΝ ..., ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΟΡΥΒΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΚΥΛΙΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΓΑΒΓΙΣΜΑΤΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΒΡΟΜΙΕΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΑΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΘΟΡΥΒΟΥΣ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΑ ΚΑΜΠΙΝΚ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ. ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΝΚ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 5 ΑΣΤΈΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΜΠΙΝΚ.Η ΔΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΝΚ Κα ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ. Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΙΑΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΝΚ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ,ΑΝΑ ΔΙΩΡΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΣ ΤΙΜΕΣ . Η ΔΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΖΗΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ.
    ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΥΝ ΤΟ ΚΑΜΠΙΝΚ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΛΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΠΗΓΕς ΟΙ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΜΠΑΡΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΙΣ 1 ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΜΟΝΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟ ΑΓΕΝΕΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΩΝΗΜΑ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  2. θα πω τη δικη μου γνωμη κ εμπειρια απο το συγκεκριμενο camping cafe εστιατοριο.
    κ προς μεγαλη σας εκπληξη εχω να πω τα καλυτερα, καθως η ευγενεια της ιδιοκτιτριας κ του γιου της (νομιζω) ηταν αξιοσημειωτη!
    ενταξει οι σερβιτορες ειναι αλλοδαπες αλλα ευγενεστατες κ γρηγορες!
    οσο αφορα το φαγητο κ τις τιμες εχω να πω οτι η ποιοτητα ειναι εξαιρετικη κ επειδη περασαμε ολες τις διακοπες μας εκει , δοκιμασαμε με τον αντρα μου ολο τον καταλογο σχεδον κ ηταν ολα φρεσκα, νοστιμα, παραδοσιακα μαγειρεμενα κ value for money.επισης εχει πολυ μεγαλη ποικιλια κ καλυπτει ολες τις επιθυμιες-μαγειρευτο, της ωρας, θαλασσινα, ψαρι!μας αρεσε τοσο πολυ εκει που δεν πηγαιναμε να δοκιμασουμε αλλα μαγαζια της περιοχης.
    επισης τελεια ορεκτικα κ καλο κρασι χυμα!
    για το καμπινγκ δεν εχω αποψη , γιατι δε μεναμε εκει, οσο για την παραλια, δε νομιζω πως οι μαγαζατορες ευθυνονται κ για αυτο!!!ειναι παραλια με πεντακαθαρη θαλασσα κ πετρες, αν δε σου αρεσουν οι πετρες κ θες αμμουδια πας αλλου!!τοσο απλα!
    οσο για τη διαρκεια που 'σε αφηνουν' να καθησεις στο τραπεζι , δεν αντιμετωπισαμε ποτε προβλημα , εμεις συγκεκριμενα καθομασταν αρκετες ωρες κ ακουγαμε μουσικη live που ειχε τα σαββατα.
    καλο ειναι να ακουγονται πολλες πλευρες μιας κ τα λεμε δημοσιως.
    εμεις παντως θα παμε κ φετος κ θα περασουμε το ιδιο ωραια με περυσι!
    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΕΓΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ.ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΝΚ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΙΝΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΔΙΟΤΙ ΠΛΗΡΕΙ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΜΠΙΝΚ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟ.Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ.Η ΚΑΘΑΡΙΩΤΗΤΑ ΑΛΛΑ Κ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΩΝ Κ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΗΝΑ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΟΣΜΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΑΣΑΡΙΑ...ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗΝ ΜΑΣ.ΠΑΝΤΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΕΡΝΕΙΣ...ΑΠΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KAI ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ.. ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ (ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΛΙΣ ΦΥΓΕΙΣ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ "ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ, ΠΑΙΡΝΕΙΣ" Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΜΕ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΡΟΛΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ.. ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ.. ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ Η ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ Η ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΟΜΑ ... ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ. ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΙΝΡΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΟΛΟΥΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΥΝΗΘΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ ΔΕ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ... ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕ ΡΩΤΑΓΕΣ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΑΡΙΑ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ. ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ. ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΟΙΧΟΣ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Κα ΧΡΙΣΤΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΗΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΤΗΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΣΑΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΝΙΑ ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 4 ΤΟΙΧΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΙΜΠΙΜΕΝΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΙΣ ΤΩΡΙΝΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΝΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ. ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Κα ΧΡΙΣΤΗΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και εγω μετά απο όλα αυτα τα σχόλια,έχω μπερδευτει....είχα σκοπό να παω το προσεχες σαββατοκυριακο με τον άντρα μου και τα 2 παιδάκια μας......η αλήθεια είναι οτι μου το παρουσίασαν ακριβό και ότι δεν πληρωνεις τιε ξαπλωστρες,και πως δεν επιτρέπονται οι σκύλοι!τι να πιστέψω τώρα/και τι να κάνω?θέλουμε να ξεκουραστουμε και οχι να ξαγρυπνησουμε όλη την νύχτα.....ίσως η υπεύθυνη μπορεί να μας λύσει τις απορίες μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Sas to sinisto anepifilakta ine to kalitero kai an fobaaste ontos gia tis time mporite na parete ilka apo to super market kai exi idikes egkatastasis na psisete na brasete na magirepsete xoris kanena kostos dokimasteto

      Διαγραφή
  7. τον triton ειναι απο το καλυτερο camping της περιοχης αν και εγω εμεινα στο συγκεκριμενο μονο ενα σκ.
    ειναι καθαρο και σου παρεχει το 80% των δυνατοτητων ενος camping.ειχαμε κλεισει στο argolic strand 100 μετρα αποσταση απο το triton, εκει να δείτε παροχες.....μια βρυση στο χωρο που σου παρεχουν και τιποτα αλλο! μπατε σκυλοι αλλεστε το βραδυ και υποτιθετε ειναι οργανωμενο! τουαλετες λες και ειναι δημοσιες στο κεντρο της αθηνας 6 γυναικων και 6 ανδρων για ολο το camping χωρητικοτητας 300 ανθρωπων.λαμπες δεν ειχε μονο μερα εκανες μπανιο....χαλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. paidia ta pragmata einai apla. to sigkekrimeno camping einai megalo ara exei theseis gia poli kosmo, ara exei fasaria. toso apla einai ta pragmata. opios theli iremia kai isixia kai oxi pliromi se ompreles prepei na psaksi gia mikra oikogeniaka camping me ligotero lifestayl ala me ysixia kai iremia.. oso gia mia kyria pio pano poy theori ta gavgismata to skylion kai ti vavoura oli mera koinonikopoihsh einai klasikos neoelinas skili bmw eponimo magio klp. isaaaaaaaaaaaaaa mori vlaxaraaaaaa ixaaaaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kai kati simpiromatiko.. pos kanei mpam me ti mia oti osoi exoyn grapsei thetika sxolia mono einai kolitaria ton idioktiton...
    etsi travate se megala camping na eiste san sardeles o enas pano ston allon skilia na gavgizoyn oli mera kosmos fones vavoyra amaksia na mpenovgenoyn kai theoriste oti afto einai diakopes sti fisi kai koinonikophsh opvs eipe mia vlaxara 2-3 post pio pano.
    (den exo prosopiki empiria apo to camping poy milame, alla se osa megala camping piga eos tora den emina efxaristimenos apo ti vavoyra kai to siniostismo.) oi idioktites ton camping gia na vgaloyn perisotera olo kai strimoxnoyn toys xoroys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ama den exis prosopiki empiria den mporis na milas pao posa xronia ston sigkekrimeno kai tou idioktites isa isa tous ksero gia ta tipika afta pou lene gia tous skilous kai tin fasaria den isxioun ine anepifilakta to kalitero

      Διαγραφή
  10. Παιδιά, αυτό το κάμπινγκ το αγάπησα. Κάνω κάμπινγκ από 12 ετών και είμαι τώρα 40. Έχω επισκεφτεί περισσότερα από 25 κάμπινγκ σε όλη την Ελλάδα και μπορώ να πω ότι το λάτρεψα. Καλές θέσεις, καθαριότητα, καλό προσωπικό. Το φαγητό σε φυσιολογικά επίπεδα αλλά έχει ένα θετικό. Η καθαριότητα στους κοινόχρηστους χώρους είναι μοναδική. Και όταν κάνεις ντουζ απολαμβάνεις και τη μουσική σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σε αυτο το καμπινκ η καθαριοτητα ειδικα στις τουαλετες δεν περιγραφετε!!!με το που βγενεις η καθαριστρια σε περιμενη απεξω με την σφουγκαριστρα...στο θεμα υσηχιας δεν μπορει να κανει κατι το καμπινκ αν ο γειτονας σου ειναι αγενης και δεν σεβαιτε.Βεβαια τα βραδια υπαρχει νυχτοφυλακας και δεν γινετε η παραμικρη φασαρια.τα φαγητα ειναι μια χαρα και το service γρηγορο.Το μονο μειονετημα που μπορω να βρω ειναι λιγο οι τιμες αλλα σε συγριση με αλλα καμπινκ θεωρω οτι ειναι καλες...Στο 2011 ζουμε στην Ελλαδα και με οικονομικη κριση!!!Τα Σαββατα υπαρχει ζωντανη μουσικη και πιανιστας.Οσοι εχουν καποιο ζωακι οπως σκυλο θα πρεπει να τον εχουν απο κοντα και οχι να τον αφηνουν ελευθερο στο καμπινκ!!!οσοι νομιζουν οτι δεν ειναι καλο ας το επισκεφθουν ενα σαββατοκυριακο και αν βρουν να κατσουν εδω ειμαστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. επειδη ειδα και αρνητικες εντυπωσεις ας πω και εγω τα δικα μου!! προκειται για ενα πολυ οργανωμενο καμπινγκ με πολυ συγκεκριμενες θεσεις που η καθε μια εχει ρευμα & νερο και ανα 2 θεσεις σκουπιδοτενενε που αδειαζεται 2 φορες την ημερα. η δε καθαριοτητα στα μπανια και λοιπους κοινοχρηστους χωρους ειναι παραδειγματικη!! το εστιατοριο ειναι 5 αστερων και εχει και τη σχετικη χρεωση....αλλα οτι πληρωνεις περνεις!! η ξαπλωστρες και οι ομπρελες στην παραλια ειναι υπεροχες και δωρεαν αρκει να παρεις κατι και με νορμαλ τιμες!!ε τωρα οσο για λιγο φασαρια.....σε καμπινγ εισαι!! παντως μετα τις 12 ουτε αμαξια μπαινουν μεσα και κυκλοφορει και φυλακας για να βαζει λιγο ταξη!! αυτα.....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τα πραγματα ειναι πολυ απλα...η ιδιοκτητρια ειναι αγενεστατη και δεν δισταζει να ντροπιαζει τους εργαζομενους της μπροστα στον κοσμο.ειναι αρκετο νομιζω αυτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. gt afto ta peristatika ta sinantate esis kai ala 2 atoma pio pano ? ena exo na po ine to kalieto gia diakopes kai sto estiatorio den se ipoxreoni kanis na ka8isis ama 8es exi tis kataliles egkatastasis na ka8isis na magirepsis xoris kanena kostos

      Διαγραφή
  14. Sto camping Auto pigainw 10 xronia... Pote ma pote den eixame oute ena parapono... Ta camping exoun nai men vavouritsa alla kaneis uperoxes parees.... K perisi piga me ton 3 minwn gio mou k fetos tha pame...fusika...! Sevasti i apopsi sou sevasti k i diki mas... ! Egw pali mono eksipiretikous borw na tous xaraktirisw... !!! K telos panton oran den mas aresei kapou den ksana pigainoume apla xwris polla polla...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγω παλι εχω να πω πως κανω camping απο τοτε που γεννηθηκα με τους γονεις μου και τα τελευταια 5 χρονια με τον αντρα μου.τα τελευταια 5 χρονια λοιπον ειμαστε στο συγκεκριμενο camping χωρις κανενα παραπονο απο τους ιδιοκτητες και μιλαω χωρις να ειμναι κολκηταρι τους οπως προανεφερε καποιος κυριος παραπανω,2 αρνητικα θα πω αλλα οπως και να εχει υπαρχουν εναλλακτικες,οι τιμες του εστιατοριου και η θαλασσα με τις πετρες,για το εστιατοριο εχω να πω πως αν δεν σου αρεσει δεν σε υποχρεωνει να κατσεις κι αν θες οικονομια εχει τις καταλληλες εγκαταστασεις να μεγειρεψεις και για την παραλια διαλεγεις ή παπουτσακια θαλασσης ή 2km πιο κατω στην επομενη παραλια(Τολο) ή ακομα καλυτερα 8km πιο κατω (Καραθωνας)ετοιμαζω βαλιτσες κι αυριο μεσημερακι θα ειμαι εκειειειειειειειειειειειειειειειει..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝΟ.ΟΜΩΣ.....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΡ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΣΟΥΧΤΕΡΕΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ.Η ΚΑΛΥΨΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΙΠΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ.ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΑΞΙΑΣ 3 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΘΕΛΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ.ΕΙΔΙΚΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΝΤΟΝΑ ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ.ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΩΡΑΙΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΒΟΤΣΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ.ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. το συγκεκριμενο καμπινκ εχει εργαζομενους που δουλευουν μερα βραδυ ...ετυχε να το επισκεφθουμε και την πρωτη μερα αποφασισαμε να μεινουμε ολοι μερα εκει (εστιατοριο-καφετερια-παραλια).το συμπερασμα μας ειναι οτι στην καφετερια-εστιατοριο-παραλια δουλευαν ατομα ολοι μερα και εμεις προσωπικα δεν τους ειδαμε να κανουν διαλλειμα ...δεν ξερω ποσο σωστο ειναι αυτο γιατι η κουραση του προσωπικου ηταν φανερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. το camping ειναι το καλυτερο της περιοχης αλλα και της ελλαδος,οσοι παμε εκει τα τελευταια χρονια,περναμε ομορφα και απολαμβανουμε αυτα που μας προσφερουν,το συνιστουμε ανεπιφυλακτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. pigeno polla xronnia se afto to CAMPING kai exo na po ta kalietera gia to sigkekrimeno ine ena terastios xoro filazomenos me kameres asfalies alla kai me a8ropous ine pentaka8aro kai exi pole asxolies an exete pedia to estiatorio exi poli orees mesogiakes gefsi se megales posotite se ka8e piato kai nostimotato TO prosopiko ine poli grigoro kai pano apola poli evgeniko oso kai i idioktitria tou CAMPING K.xristina ime para poli efxaristmenos kai to protino kai se sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και εγω ειμαι στο καμπινκ αυτο αρκετα χρονια,καθαρο,αψογο,αλλα πανακριβο σε διαμονη,τιμες εστιατοριου........πιστευω οτι θα προσαρμοστει γιατι ειναι εκτος πραγματικοτητας.
    Ενδεικτικα 5 ατομα με δικο μου τροχοσπιτο θελω 50€,οταν κοντινο μπαγκαλοουζ μου ζητησε για την ιδια περιοδο ακριβως τα ιδια(και οσα ατομα θελω).........ειπαμε απο εδω και περα διαλεγουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. για την αποκατάσταση κάθε αλήθειας το κάμπιγκ είναι πολύ καλό ίσως από τα τρία καλύτερα που έχω επισκεφθεί σε όλη την Ελλάδα. Διέμενα εκεί 11 χρόνια μέχρι που αγόρασα σπίτι κοντά, και λέω: καθαριότητα μοναδική, τάξη φύλαξη ασφάλεια και πολύ καλή συμπεριφορά. Και σήμερα πολύ τακτικά επισκεπτόμαστε το εστιατόριο του οποίου η τάξη και η καθαριότητα είναι άριστη και τα Σάββατα έχει live μουσική ποιοτικότατη. Κανένα πρόβλημα λοιπόν το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εμείς Σάββατο πήγαμε και ακούγαμε τα κλαρίνα από την βάπτιση δεν μπορώ να πω. Δεν πιστεύω να επισκέπτεσαι το εστιατόριο διότι είναι ακριβό και δεν έχει καμμία σχέση αυτό που σου προσφέρει με αυτό που πληρώνεις. Εφόσον πήγαινες τόσα χρόνια όπως λες για ρίξε μια ματιά να δεις πόσοι μόνιμοι έχουνε πάρει τα τροχόσπιστα τους. Τυχαίο δεν νομίζω;

      Διαγραφή
  23. Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΑΜΠΙΝΓΚ. ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΓΕΝΙΚΑ ΑΨΟΓΟ. Η ΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΘ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ. ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΣΥΧΝΑ ΕΚΕΙ. ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ........

    EXCELLENT.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ Κας ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΕΙΜΑΙ, ΟΥΤΕΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΗΣ!!! ΕΓΩ ΑΚΟΥΓΑ ΓΙΑ CAMPING ΚΑΙ ΕΦΕΥΓΑ ΜΑΚΡΙΑ. ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΚΕΙ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ. ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΣΕ ΣΚΗΝΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΚΑΛΥΒΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ......, ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ, AIRCONDITION ΣΕ CAMPING? ΞΑΝΑ ΤΟ 2012 ΕΚΕΙ ΗΜΟΥΝ.....! ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, ΕΦΑΓΑ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΗ ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΙΑΤΟ GOURME ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ. Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ; ΑΠΑΙΧΤΗ! ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ. Ο ΛΟΓΟΣ; ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ CAMPING ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η Κα ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε 12 ευρώ την πλήρωσες που θα στην έφερνε σε πλαστικό πιάτο;

      Διαγραφή
  25. Επισκέπτηκαμε το camping 2 ζευγάρια στις 15-16/6/2013. Μείναμε στις καλύβες που έχουνε τιμή 40 ευρώ η βραδιά. Από θέμα καθαριότητας μπορω να πω ότι δεν υπήρχε κανένα θέμα. Βέβαια το camping είχε πληρότητα περίπου 30% - 35%.
    Φάγαμε στο εστιατόριο του camping μια φορά και δεν ξαναπατήσαμε διότι η τιμή του φαγητού σε σχέση με αυτό που σου προσφέρει δεν είναι ισάξια. Βέβαια πολλοί από εσάς θα έχετε μπερδευετεί με τόσα σχόλια εδώ και εγώ τα έχασα όταν διάβασα ότι κάποιο φάγανε πάρα πολύ καλά και μείναμε ευχαριστημένοι. Το φαγητό είναι καλό απλά είναι ακριβό για εστιατόριο camping όπως και ο φραπές. Τον καφέ είτε στον έφερνε το γκαρσόνι στην παραλία είτε τον έπινες εκεί στον σερβίρανε πάντα σε πλαστικό και πλήρωνες 2.5 ευρώ.
    Σου λένε ότι έχουνε δωρεάν wifi internet ενώ αυτό σε κάποια σημεία του campingδεν πιάνει καθόλου καλά.
    Η Χριστίνα η ιδιοκτήτρια του camping είναι γενικά στην κοσμάρα της (ρωτήστε όσους έχουν τροχόσπιτα εκεί) δεν την νοιάζει και ούτε μπορεί να καταλάβει ότι θα πρέπει να πληρώνεις βάση αυτού που σου προσφέρει. Ο Γιός καλό παιδί δουλεύει μάλιστα εκεί στο εστιατόριο του κάναμε παράπανο για το φαγητό φάνηκε να μας ακούει αλλά δεν ξέρω εάν μας άκουγε ή τα έξυνε πιθανόν το δεύτερο.
    Θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα.Περάσανε οι εποχές της αρπαχτής κ. Χριστίνα. Δεν είναι τυχαίο ότι ο κόσμος παίρνει τα τροχόσπιτα του απο εκεί και τα πηγαίνει αλλού, αυτό δεν σου λέει κάτι; Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί δεν επιλέγουν το εστιατόριο σου και τρώνε οπουδήποτε αλλού.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ CAMPING ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ.
    ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.... ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΦΑΣΑΡΙΑ.. 01¨00 ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΟΡΤΑ.
    ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ.. ΦΡΕΣΚΟ ΥΛΙΚΑ ..ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ.. ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ.. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΛΕΣ.
    ΑΝ ΜΗΛΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ-ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΠΩΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ.. ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ.. ΙΣΩΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.. ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΜΩΣ.. ΤΟ CAMPING ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΗΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.. ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ...
    ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ CAMPING... ΔΕ ΨΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΤΟ ΚΑΦΕ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.. ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΚΑΦΕ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ...ΕΕΕΕ ΣΤΕΙΣΕ ΟΜΠΡΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ..ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΟΟΟΟΛΑ ΚΑΛΑ..
    ΑΝΔΡΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφονω, θετικη σκεξη πανω απο ολα. Και εμας μας αρεσει αυτο το
      camping, ειναι αρκετα καλο, αλλα τις τιμες -γενικα- τις βρισκω ακριβες,
      ο περισσοτερος κοσμος δεν μπορει πλεον να πληρωσει τοσα πολλα, και εδω πρεπει κατι να κανει η Κα.Χριστινα, εκτος και αν δεν εχει αναγκη- Αναστασια

      Διαγραφή
    2. Αν εχω 100 ευρω την μερα βρε καραγκιοζη που ειρωνευεσαι τα κεφτεδακια και τον καφε απο το σπιτι εκει θα παω να περασω τις διακοπες μου? Στο Τολο???????? 2 καφεδες 8 ευρω?? εισαι στα καλα σου ρε Ελληναρα/?? Αξιοι της μοιρας σας ορισμενοι !!

      Διαγραφή
  27. to faghto xaliaaaaa kai akribooooooooo ta ala ola teleiaaaaaaa

    25 aygoystoy 2013

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. mia xara einai to camping re paidia kai kalh skiash exei kai pragmatika ta paidia pou douleuoun kanoun oti mporoun twra oso gia to estiatorio egw prothmw na faw sto xwrio pou exei 2-3 tavernakia kai me thmes gia ola ta valantia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σκεπτόμαστε να πάμε τον Αύγουστο 2014 αλλά οι τιμές του ,όπως διαβάζω είναι ανεβασμένες , κάποιος λέει λόγω της........θέσης του !!! Τι είναι δηλαδή Κολωνάκι ; Camping είναι και δίπλα απο τη θάλασσα όπως τα περισσότερα . Αν κάποιος ξέρει ας μου πει για τις τιμές , μια σκινη και δυο άτομα με αυτοκίνητο πόσο παει ; Το ρεύμα για μια λάμπα ποσο ; Αξίζει τον κόπο να έρθω από Αθήνα στο TRITON .?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μια χαρα σουπερ ηταν στα τροπικαλ καλυβακια οσο για το εστιατοριο λιγο ακριβο ομως επιλογες εχεις να πας δρεπανο η βιβαρι τολο και παραλιες ωραιες εκει γυρω,ολα αυτα μετα τις 19/8.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η ξαπλώστρα γράφει 1 εύρο την ώρα υπάρχουν και φωτο κόκα κόλα κουτάκι 2 εύρο έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Θελω να εκφρασω τη γνωμη μου για αυτο το καμπικ και θελω να πω οτι ειναι υπεροχω και οντως αξιζει το κοπο να ερθεται να μηνετε.Πρωτα απο ολα ειναι πολύ καθαρο, οι ανθρωποι που δουλευουν εκει ελεγχοντε απο την και τον υπευθυνο και κανουν σωστα τη δουλια τους.Δευτερον ειναι υπεροχος τοπος ξεκουρασεις, γιατι σε φερνει πιο κοντα στη φυση με τον εξαιρετικα αρμονικα οργανομενο τροπο της φύσης που επικρατει εκει.Επιπλεον ισσοροπει με την παραδοση και το συγχρονο κοσμο.Τριτον εχει κοντα του ενα τοπο αξιοσημειοτο με μεγαλη ιστορια και πολλους αρχαιολογικους τοπους που μπορειτε να επισκεφθείτε. Τεταρτον εχει πολλες εγκαταστασεις και υπηρεσιες που παρεχοντε οπως μασαζ, ξαπλωστρες,live παραστασεις κα.Πεμπτον η θαυμασια παραδοσιακη κουζίνα με εξαιρετικες μαγειρισσες.Εκτον υπεροχο πρωσοπικο.Κλινοντας θελω να πω οτι οι τιμες δεν ειναι μεγαλες (οπως κι οπως ειναι ενα τουριστικο μερος)και οι ιδιοκτητες ειναι πολυ φιλοξενοι και ευγενικοι(οχι οπως περιγραφοντε απο τον ανθρωπο που εχει αυτη τη σελιδα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Το σχολιο που γραφτηκε 03/04/15 γραφτηκε απο εμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πεντε χρονια τωρα ΚΑΝΕΝΑ παραπονο !....αντιθετα ειναι φανερη η διαθεση των ιδιοκτητων και του προσωπικου να λυσουν καθε προβλημα. Η καθαριοτητα ειναι το βασικο χαρακτηριστικο αυτου του camping. Oι ξαπλωστρες (απο baboo παρακαλω) ηταν δωρεαν και ειναι δωρεαν για τους πελατες του camping αρκει να παρουν ενα καφε ! (δυο ξαπλωστρες) ελευθερο wi fi ΚΑΙ στην παραλια. Σκια παντου και μεγαλες τακτοποιημενες θεσεις. Ζωντανη μουσικη καθε σαββατο (μπορεις να την απολαυσεις και δωρεαν στην φωτισμενη παραλια) Το εστιατοριο ειναι ακριβο αλλα πολυ καλο (τρεις φορες στα πεντε χρονια φαγαμε εκει ) και σερβιρει και στην παραλια αν θελετε ! Στην καφετερια να παραγειλετε το φανταστικο mohito τους !!!....Στο camping αυτο γινονται καθε ειδους εκδηλωσεις απο συγκεντρωσεις μοτοσικλετιστων μεχρι γαμοι !!!!!!!!! Παρα πολλοι Ελληνες και ξενοι ερχονται καθε χρονο εδω και δεκαετιες !!! (οι ιδιοι παντα) η θαλασσα υπεροχη λαδι απο το πρωι μεχρι το μεσημερι και το απογευμα με ενα μικρο κυματακι...απολαμβανουμε καθε ωρα της μερας και περναμε παντα υπεροχα, ειναι πλεον το "εξοχικο" μας. Πολυ κοντα στο υπεροχο Ναυπλιο και το θεατρο της Επιδαυρου. !...σιγουρα δεν εινα ολα τελεια αλλα να ακουτε την γνωμη αυτων που πανε χρονια εκει (πληρωνουμε δεν ειμαστε κολλητοι της Χριστινας) και οχι αυτους που πηγαν να φανε μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Διάβασα προσεκτικά όλες τις απόψεις , η θάλασσα τι λέει εκεί ; είναι όμορφη η παραλία ; γιατί για την καθαριότητα που με ενδιαφέρει διάβασα μόνο θετικά σχόλια κ δείχνει όμορφο στις φώτο , Ευχαριστώ, Ρίτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλησπέρα.
    Αγαπητοί φίλοι γελαω με αυτά που διαβάζω.Δυστυχώς όσοι έχουν παράπονα καλώς τα έχουν γιατί έτσι ακριβώς είναι.Το κακό στην όλη υπόθεση είναι ότι ή αγενεια και ο προβληματικός χαρακτήρας των ιδιοκτητών έχει μεταφερθεί και στο έτερο κάμπινγκ της περιοχής argolic strand που τυγχάνει να είναι και συγγενείς.
    Ή αδιαφορία για τον πελάτη ή χαλιά αντιμέτωπη ανθρώπων που είναι μόνιμοι για 15 χρόνια και βάλε δεν λέγεται.
    Δεν είναι τυχαίο ότι το συγκεκριμένο κάμπινγκ πριν 5 χρόνια είχε 60 μόνιμες θέσεις επί συνόλου περίπου 70 θέσεων.Με την πολιτική τους και τις δυστροπίες τους κατάφεραν να μείνουν με περίπου 30 θέσεις.Αμέτρητα τα προβλήματα.Χαρακτηριστικά θα σας αναφέρω την χειριστή συμπεριφορά στα παιδιά των μονίμων που άκουσον άκουσον ήθελαν να μαζεύονται μέσα στο κάμπινγκ σε ειδικό χώρο που έχει ή να κάθονται τα πρωινά στην καφετέρια που υπάρχει στην παραλία ιδιοκτησίας τους.Διωξιμο των μικρών με ασεβεστατες εκφράσεις από τον ιδιοκτήτη και αδερφό της triton II.Θα χρειαστω πολύ χώρο να σας εξιστορησω διάφορα θέματα από εκεί.Ένας παλιός και καλός πελάτης τους εδώ και 20 χρόνια.ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Εγω παιδια παντως πηγα για πρωτη φορα περσυ.δεν εχω την τελεια εμπειρια απο πολλα αλλα αυτο που ειδα και οικογενειαρχης με 2 παιδια ηταν τα εξης.
    Οι τουαλετες κατα αρχας ελαμπαν συνεχεια και το ζεστο νερο ηταν παντα επαρκες.
    Η κουζινα τους ηταν παντα πεντακαθαρη και πολλες επιλογες αν και λιγο οντως ανεβασμενες τιμες.
    Το προσωπικο ηταν παντα ευγενεστατο και χαμογελαστο.
    Η κ.Χριστινα μαζι με τους αλλους ηταν παντα εκει οταν και οτι ζητησαμε να μας βοηθησει.
    Η θαλασσα οντως δεν ηταν απο τις καλητερες αλλα τουλαχιστον ηταν πεντακαθαρη.
    Οι ξαπλωστρες ηταν δωρεαν και πληρωσαμε ποτε.
    Σαν χωρος ηταν ασφαλης για τα παιδια μου που αμμεσα βρηκαν παρεες και γνωριμιες.
    Καταφερα και πηγα 2 φορες και οπως σας ειπα ηταν ολα για εμενα και την οικογενεια μου τελεια.επισης τα τροχοσπιτα που νοικιασαμε αν και παλια ηταν αψογα μεσα με εξωτερικα ψυγεια μεγαλα με δικο υους εξωτερικο χορο και σκιαση οπως επισης και κλιματισμο.θα ξαναπαω γιατι αν και οντως λιγο τσιμπιμενο στην τιμη προσφερει υπηρεσιες αψογες.
    Σας ευχαριστω και αυτη ειναι η γνωμη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πήραμε να ρωτήσουμε για τροχόσπιτο και για διαθέσιμες ημερομηνίες,μόνο που δεν μας έδειρε από το τηλέφωνο επειδή ρωτήσαμε αν στα 50 ευρώ που ενοικιάζουν το τροχόσπιτο την ημέρα μπορούμε να μαγειρέψουμε.Μας είπε χαρακτηριστικά ότι δεν ξέρουμε από κάμπινγκ και ότι δεν θέλει ανθρώπους που δεν γνωρίζουν από την φιλοσοφία του κάμπινγκ.απλα τραγική απαράδεκτη και μακάρι να τους το κλείσουμε κιόλας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή