Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ

- Μία γυναίκα και ένας άνδρας επιβιβάστηκαν στο ελικόπτερο στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και σύμφωνα με το σχέδιο πτήσης είχαν προορισμό την Ιτέα. Λίγη λεπτά μετά την απογείωση με μία χειροβομβίδα και ένα μαχαίρι απείλησαν τον πιλότο και του ζήτησαν να κατευθυνθεί στην 3η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. (17:05)

- Σε λίγο ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ για την απόδραση αποκλειστικά στη zougla.gr.

- Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μεταφέρεται ο οδηγός του ελικοπτέρου για να καταθέσει. (17:01)

- Ένα χιλιόμετρο μακριά από τα διόδια Αφιδνών, μεταξύ Καπανδριτίου και Πολυδενδρίου, εντοπίστηκε το ελικόπτερο. Στο σημείο βρέθηκε και ο πιλότος, ο οποίος φορούσε κουκούλα στο κεφάλι και δήλωσε ότι έπεσε θύμα απαγωγής. Δύο τζιπ χρησιμοποίησαν οι κακοποιοί για τη διαφυγή τους.

- Οι δύο βαρυποινίτες βρίσκονταν στην απομόνωση και παραμένει άγνωστο το πως κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον προαύλιο χώρο των φυλακών.

- Πέντε πυροβολισμοί ακούστηκαν σύμφωνα με πληροφορίες τη στιγμή που το ελικόπτερο προσέγγισε το προαύλιο των φυλακών. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.

- Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι έχουν δραπετεύσει άλλοι δύο κρατούμενοι.

- Αύριο οι δύο κακοποιοί επρόκειτο να απολογηθούν για την πανομοιότυπη απόδραση που είχαν κάνει στις 4 Ιουνίου 2006, καθώς αυτές τις ημέρες δικάζονταν για την υπόθεση αυτή.


Από το http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου